söndag 30 september 2012

Valpträff

Idag har vi haft besök av tre av valparna. Ellie som hette Belle hos oss, Dexter som hette Batman hos oss, och Blaise som fortfarande heter Blaise.

Först fick de busa av sej lite i trädgården, medan vi åt lunch och som de små terrier de är, vill alla vara chef. Dexter tar det som vanligt ganska lugnt, men låter inte småsyrrorna köra alltför hårt med honom... Zaphira har varit dagis fröken, men blir det för busigt, tar mamma Cookie tag i situationen också, hon är ju chef för alla hundarna !

Här kommer det ett gång små filmsnuttar från dagen i trädgården och vår lilla på promenad i  Sörmons naturresverat, sedan ett gäng bilder.











 Det är härligt att promenera i Sörmons skogen. Tallskogen ger bra sikt, om de små valparna skulle få för sej att gå på äventyr själva. Men som tur var höll de sej nära sin mamma och syster precis som vi hade räknat med.

 Många spännande dofter i skogen....

 Dexter tröttnar på syrran Ellie och biter tag om nosen.
 Blaise

 Gnaga på trädgårdsbuskarna, ett populärt nöje från i somras som de tar upp igen.
 Alla svansar viftar
 Ja så här är det att försöka ta valpbilder - ständigt på väg ur bild.
 Bus bus och mera bus...

 En hög med valpar...
Nu tror jag att alla dagens valpar sover skönt och det gör de troligen i morgon också.

2 kommentarer:

Hilde sa...

Så hærlig Elisabeth :) Godt å se dem igjen kan jeg tenke meg :)

Åstrands valpar sa...

Ja Hilde - det är alltid kul att få träffa valparna och mer och mer spännande blir det, allt efter att de växer upp. Man vill ju se hur det går för dem och hur de har utvecklats. I denna kullen hade jag turen att två ! stannar i Karlstad och en hamnar bara 7 mil bort. Så dessa hoppas jag få se ganska ofta, sedan har alla som är födda här en stående inbjudan på fika när de har vägarna förbi.