onsdag 17 september 2008

Anni har klippt sej och ser ut som en ny hund !!!

Anni bor hos oss i 2 veckor, och tjejerna slåss, men däremellan ligger de på varandra och ser ut som om de aldrig skulle komma på tanken på att bitas och morra. Det finns faktiskt 3 hundkorgar, men det är roligare att trängas...

Anni är valpen med mörka långa tofsar som snart ska försvinna med Annikas sax. Jag har fått matte Teas tillåtelse och det ska bli kul att se vad som döljer sej under babypälsen.

- Vad då, vi har väl inte bråkat. Vi turas om att vara flockledare....

Kolla vad snygg Anni blev efter klippningen. Anni är längst till höger. Innan de 3 cm långa babypälsen blev bortklippt såg hon ut som om hon hade kort hals och stort huvud, men se vilket snyggt resultat det blev av Annikas klippning.


Zaphira har ännu inte blivit klippt, men hon har inte så lång babypäls. Babypälsen känns sträv och Anni som är nyklippt ser blankare ut, och mycket mjukare att klappa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Elisabeth, Cookie og Zaphira :)
Vi er stadig inne og leser på bloggen deres, men idag klarte vi endelig å skrive en kommentar. Anni ble så fin og vi i Arendal ble motiverte til klipping også. Etter mye plunder med å finne noen som kan hjelpe med klipp av Wheaten, ser det ut som det har ordnet seg med en skikkelig trivelig dame fra Larvik som har sagt ja til å hjelpe med å klippe og lære meg og klippe Zoran. Fant navnet hennes gjennom wheaten klubbens hjemmeside og hun er vist også oppdretter av wheaten terrier. Så nå skal vi bare avtale nærmere og så blir Zoran også ny.