torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt År

Idag har vi varit ute på en långpromenad i skogen. Zaphira behövde få vila öronen efter gårdagens "bombningar". De sköt verkligen otroligt mycket med bomber och lysraketer på vårt område under kvällen. Hon var ute på en promenad vid 18-tiden och då satte någon eld på en stor raket/bomblåda en liten bit bort. Hon blev verkligen rädd och låg och skakade bredvid mej i soffan länge under kvällen.

Så idag var vi långt in i skogen för att vara säkra på att inte råka ut för fler stora smällare. Ska köpa en CD med raketljud och försöka jobba bort den här skräck upplevensen snarast. Men i skogen var det kul. Jaga boll och smyga är lycka för Zaphira.













Gott Nytt År alla vänner med två och fyra ben !

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Elisabeth :) har hatt litt pro lemer med data`n så jeg er har ikke fått oppdatert særlig mye i det siste. Men må jo rapportere litt. Nyttårsaften tilbrakte Zoran i en campingvogn med familie og tok raketter like rolig som han takler alt annet. Ikke noe stress i det hele tatt. :) Ellers er han en skikkelig hormonbombe for tiden og er ikke alltid like lett å trene med. Han er høyt oppe og overalt med lite konsentrasjons evner for tiden. Skikkelig pubertetsgutt med andre ord. Så stor Zaphira har blitt, hun ser ut som Zoran. skjønne vettu :) Godt nyttår til dere alle og stor klem