lördag 1 september 2012

Brev från Dexter tidigare Batman

Dök upp ett trevligt mail från Karin och Dexter. Karin hade tidigare 7 år gamla Wheaten hanen Charlie, en lugn och försiktig Wheaten.


"Dexter har funnit sig väl tillrätta här och visar allt mer av sin sprudlande personlighet- man märker hur olika han och Charlie är.
Där Dexter nyfiket nosar- känner med munnen och förbrilt försöker lista ut vad det som är framför honom (en stor traktor) har Charlie som valp gått på behörigt avstånd och knappt vågat titta åt det nya.

Igår var första besöket i den stora skogen. Vi var på svamptur och Dexter fick sitta i en ryggsäck som jag satt bak och fram så att säga. Helt nöjd var han inte med upplägget- men fick finna sig i sin lott för stunden.
Han och Charlie fick leka lite under tiden som vi tog fikapaus. Han är som en skugga på Charlie- ska göra allt som han gör och de busar mest hela tiden. Ibland - och det är så roligt att se - är det Charlie som bjuder in till leken. Och här om dagen när jag kastade en leksak ute så sprang Charlie och ville vara med och leka. Han som nästan aldrig velat göra detta. Blev så glad. Han lever upp- äter bättre nu sen han fått konkurrens. "

 Bra billig bitleksak - ge valparna en ny diskoborste att bita i när det kliar i tänderna.

Dexter busar med farbror Charlie

Inga kommentarer: