tisdag 28 juni 2011

Tänk vad kul man kan ha med en tuggleksak...

Vi köpte en ny tuggleksak idag. Väl investerade 49 kr. Den var populär, fördelen var att de kunde dra i den flera samtidigt. Då slapp  i få fingrarna perforerade den stunden. För nu är det verkligen kul att bitas och brottas.




Det är inte lätt att vara mormor Cookie. Ingen respekt har de små busarna för en flockledare och äldre dam. De både biter henne i svansen och öronen, men ibland ryter hon till och då är de snälla i flera minuter efteråt... Fast när de är inne en och en tycker hon nog att de är ganska underbara. Då kan de också få sej en rejäl tvätt av mormor.

2 kommentarer:

Helena sa...

Cookie är helt UNDERBAR med valparna :) Så roligt att se hur hon både uppfostrar och gullar med dem.
Ohhh det är nog tur att jag inte kunde åka till Karlstad - För jag hade nog stoppat en av valparna i väskan när det var dags att åka hem.
Kram Helena&Texas

Åstrands valpar sa...

Helena ! Vill gärna att du kommer förbi. Förhoppningsvis om ett år är det ett nytt gäng med huliganer i trädgården och då stoppar kanske JAG ner en buse i din väska....

Du kan väl skicka en aktuell bild på morbror Texas, så vi kan lägga ut på bloggen. Det är flera som är nyfikna på hur han ser ut nu för tiden. Kram på er alla.