torsdag 18 juni 2009

Lurvig och mycket kortklippt Lewis skickar hälsning

Ett brev kom från Lewis familj:

"Vi er veldig takknemmelige for at Lewis kom til oss, han er rett og slett enfantastisk hund! Han er veldig lettlært, lydig, meget sosial både sammen med mennesker og hunder. Han har en fantastisk måte å nærme seg andre hunder på, ALDRI noen slags tegn på aggressivitet, men alltid meget rolig/lugn og avventende til hvordan ukjente hunder oppfører seg. Han imponerer alle med sin fremtreden og stabile adferd. Han har mange fire bente venner han leker med, alt fra en chihuahuatil en leonberger, og det er faktisk flere wheaten i området her! Og siden han hele tiden har vært med på fotballkamper, turer og å hentet guttene på skolen så er han blitt meget populær blant de mange barna i området her -ALLE kjenner Lewis!!! :-)

Og ikke minst er Lewis kjempe kjælen og full av kjærlighet og omsorg for alle rundt seg. Han er veldig glad i Wheaten-greeting og kysser alle han får lov til!!!

Jeg forsøker å sende med noen bilder, fra både før og etter sommer-klippen!! Lewis hadde veldig lang pels før han ble klippet sist gang og en årsak til det var at vi måtte vente ca 3 uker på å få time og da tiden endelig var der for klippe-timen måtte hun avlyse!!! Og vi sto med en kjempe langhåret hund med en valpeull som etterhvert var umulig å jobbe med... Vi var SÅ fortvilet.... Så måtte vi få tak i en annen som kunne klippe ham....og det tok enda en uke... Så da ble det snau-klipp på ham!! Men det syns han selv var deilig tror jeg! ;-) Heretter skal jeg stort sett klippe selv!! "



1 kommentar:

Anonym sa...

Næmmen så rart det var og se en wheaten så kortklippt :) Flott gutt. Hilser så mye til Lewis med fam. :)