måndag 8 juni 2009

Utställning i Vänersborg

Jaha, nu har man varit på utställning igen. Vi hade hoppast att mormor Ziba och pappa Dingo skulle få sina 3:e cert och bli Svenska Champions denna dag. Men tyvärr, dommaren dömde fram andra hundar.
Zaphira och jag var med och tränade igen. Hon fick en 1:a men gick inte vidare. Och med det får vi vara nöjda. Hon är nu i klassen 9-15 månader och jag ska vänta lite med att ställa henne till längre fram i sommar, så att hon får växa till sej lite mer. Sen måste vi verkligen träna MER... Fick flera bra tips av Åsa som Dingo bor hos, så nu är det bara att tillämpa. Men hon fick en fin kritik av dommaren.


Dommaren Matti Luoso var mycket noggrann och tittade igenom alla hundarna på kambordet innan man fick visa upp hur de rör sej. Det är inte så vanligt att en så stor ras som Wheaten ställs på ett bord innan. Här tittar han på vackra pappa Dingo som nyss fyllt 5 år.



Annki och Dingo springer för fullt.


Och så är då vi nybörjare igång, lite för utsträckta bakben...


"Men hit med godiset då, stå inte där och krångla" säjer Zaphira.




Annika och Ziba.


"O, vad skönt att få komma hem till mamma efter en så lång dag och sträcka ut sej i soffan." Zaphira ligger på rygg och snarkar....

Vi tvåbenta hade en jättetrevlig dag i sol och lite blåst. Men det hade varit trevligt om de stora vovvarna hade fått sina cert, speciellt för matte Annika som fyllde 40 år denna dag ! Hurra för DEJ !!!

2 kommentarer:

annkin57 sa...

Kära nån då, då var man fotad igen!!Fina bilder på Zaphira. Vi ses!!

Åsa sa...

Fint!!!!!!!!!!!!Bra!!!!!!!!
Alla var jätteduktiga och vi hade det jättetrevligt;)
Träna på för fullt med Zaphira...det kommer att hända grejer, jag lovar!
Kram från oss